Snellen, Gary Carroll İle Zaferine Kavuştu!

Snellen, Gary Carroll İle Zaferine Kavuştu!


Snellen, geçtiğimiz yıl Royal Ascot'taki Chesham Stakes'i kazandıktan sonra ilk kez Limerick'teki Jim Ryan Memorial Handicap'ta galibiyete ulaştı.

Gavin Cromwell tarafından antrenörlüğünü yapılan Expert Eye soyu, geçen Haziran ayında Limerick pistinde ilk yarışını kazanmış ve 10 gün sonra Royal Ascot'ta da zafere ulaşmıştı. Ancak son dört yarışında başarılı olamayan Snellen, bu yarışta 89 puanla mücadele etti.

Altı atın yer aldığı yarışta iyi bir şekilde ilerleyen Snellen, jokey Gary Carroll'un ustalığıyla son 200 metrede Physique'i geçerek liderliğe yerleşti. Yarışın sonlarına doğru şansız bir şekilde geride kalan Lady Lunette ise Snellen'i yakalamaya çalıştı.

Kazanan jokey Gary Carroll şunları söyledi: "Zemin Snellen için çok önemliydi. Çünkü Naas'taki ağır zemin ona uygun değildi ve Curragh'taki son yarışta da zemin hala yumuşaktı. Hızlı zeminde gerçekten keyif aldı ancak Ascot'taki formuna hala ulaştığını düşünmüyorum. Yine de bu yarış doğru yönde bir adım oldu ve bence bundan sonra daha iyi performans gösterecek.

"Genellikle iyi bir şekilde ilerler ve hızlanır, ancak bugün biraz zorlandı. Bu yıl geç açıldı, ancak kısraklar böyledir."

Kaynak: https://www.irishracing.com/news/Snellen-back-to-winning-ways-under-Gary-Carroll/248586

Post a Comment

Daha yeni Daha eski